+90 (228) 212 44 58 bilecik@bileciksmmmo.org.tr

42.ANADOLU ODALARI PLATFORMU TOPLANTISI

42. Anadolu Odaları Platformu Toplantısı Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Bilecik SMMMO Başkanı Ertuğrul Açıkgöz’ün başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay,  Anadolu Odaları Platformuna üye olan SMMMO Başkanları ve üyeleri katılım sağladı.Toplantı İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Bilecik İl tanıtım videosu izlenmesi ile devam etti. Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul Açıkgöz açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Açıkgöz açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi:“ Belediye Başkanım, TÜRMOB Genel Saymanım, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyemiz, Platform Başkanım, Platform Üyesi Oda Başkanlarım, Defterdarım, Vergi Dairesi Müdürüm, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürüm, İŞKUR İl Müdürüm, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürüm, Ticaret İl Müdürüm, Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanım;Odamız ev sahipliğinde düzenlenen 42. Anadolu Odaları Platformu Toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Düzenlemiş olduğumuz toplantımız, mesleğimizin icrasında karşılaştığımız sorunların tespiti, bu sorunlara çözüm önerileri getirilmesi, Odalarımız arasındaki işbirliğinin kuvvetlendirilmesi ve paydaş kurumlarla diyalogların geliştirilmesi amaçlarıyla gerçekleştirilmektedir.Her dönem farklı bir ilimizin ev sahipliği yaptığı toplantımızı, bu kez kadim şehrimiz Bilecik’te düzenlemekten ve kıymetli konuklarımızı şehrimizde ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek isterim.Bu vesileyle; Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm misafirlerimize şahsım ve Odamız adına teşekkür eder, toplantımızın camiamıza hayırlar getirmesini temenni eder, hepinize saygılarımı sunarım.”Başkan Açıkgöz’ün konuşmasının ardından önceki dönem oda başkanlarına plaket takdimi yapıldı. Son olarak toplantıya katılım sağlayan protokol üyelerine plaket takdimi yapılarak toplantı sonra erdi.